Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Νέο Blog

Καλωσορίζουμε στο χώρο του διαδικτύου το καινούριο Blog της Κυκλαδικής
http://kykladiki.blogspot.com/ και ευχόμαστε καλή επιτυχία

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα στο blog της ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ την συνέντευξη του υπευθύνου Αντιδημάρχου για τις παιδικές χαρές κ. Βάλλη και ανατρίχιασα. Η συνέντευξη είναι ενδεικτική της παντελούς ελλείψεως προθέσεως αναλήψεως και της ελαχίστης ευθύνης. Αξίζει τον κόπο να την διαβάσετε.
Η ευθύνη για το τραγικό συμβάν σαφέστατα ανήκει στον Δήμο (και σε σας κύριε Βάλλη). Έχει την απόλυτη ευθύνη για τα σχολεία και τις παιδικές χαρές που λειτουργούν και χρησιμοποιούνται βάσει προδιαγραφών και πλαισίου που προβλέπει ο Νόμος. Αν η έρευνα πάει σε βάθος, και πρέπει η υγιής τοπική κοινωνία με κάθε τρόπο να την οδηγήσει εκεί, θα αναδειχθούν οι άσχετοι υπεύθυνοι που πήραν στην κυριολεξία τη ζωή του μικρού Παναγιώτη.
Όσο για τα όσα αναφέρει στην συνέντευξη του ο κ. Βάλλης πιστεύω ότι ένας Εισαγγελέας εύκολα αντιλαμβάνεται ότι έχουμε μπροστά μας μία κλασσική περίπτωση υπευθύνου που δεν γνωρίζει αλλά και ούτε ενδιαφέρθηκε ποτέ να μάθει τα καθήκοντα, αρμοδιότητες και τις υποχρεώσεις του. Μία ερώτηση λοιπόν καταπέλτης προς τον κ Βάλλη θα είναι "Ποιά τα καθήκοντα και οι αρμοδιότητες σας". Και τότε κόκαλλο ο κ. Βάλλης (αλλά και ο Εισαγγελέας).
Γιάννη Ματζάκο, βάστα και κυνήγησε μέχρι εξοντώσεως κάθε επιπόλαιο που αρκέστηκε στον τίτλο του χωρίς να ενδιαφερθεί για τις υποχρεώσεις του και έγινε αιτία να χαθεί το παιδί. Το οφείλεις στα παιδιά σου και τα δικά μας παιδιά.