Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Γι’ αυτούς ο μήνας έχει από σήμερα… εννιά


• Ενότητα , σύμπνοια, Πανίκας σ’ όλο το μεγαλείο τους.
Πάντα τέτοια παιδιά.

• Το πάρτι τέλειωσε, είπε χτες η Ντόρα στο συνέδριο της ΝΔ, χειροκροτούμενη και από ναξιώτες συνέδρους.
Ποιο πάρτι Ντόρα μου; Το δικό σας τέλειωσε και ήταν πολυέξοδο. Αυτό που άρχισε τώρα έχει άλλο οικοδεσπότη και θα δούμε αν κι αυτός δουλέψει για πάρτη του και χρεώσει το λογαριασμό στους μουσαφίρηδες…

• Όμως-γιατί να το κρύψομε άλλωστε- οι αναβολές, οι καθυστερήσεις, η αμηχανία, η ανετοιμότητα, οι παλινωδίες, χτυπούν την πόρτα της κυβέρνησης.
Όλοι για την κοράκλα δουλεύουν…

• Αν όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις οι μονομάχοι συνεχίσουν την κούρσα της διαδοχής στήθος με στήθος, ξέρω ποιος θα χάσει…

• Αν τελικά σαν κριτήριο επιλογής μπει η ποιο πετυχημένη … αποστασία, πάλι ξέρω ποιος θα χάσει…

• Εντοπίσαμε μερικούς Ναξιώτες συνέδρους μεσ’ την καλή χαρά.
Ψάχνουμε τους υπόλοιπους…






6 σχόλια:

Ο ΣΥΝΕΔΡΟΣ είπε...

ΑΦΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΛΥΨΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΡΟΥΤΣΗ ΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ.
Ο ΣΥΝΕΔΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Διαχειριστά.
Η σύγχυση για την οποία σας έχω μιλήσει στο παρελθόν υποτροπιάζει πάλι φοβούμαι. Την ώρα που το κράτος δεν λειτουργεί, δεν υπάρχουν γ.γ. στα υπουργεία, το λιμάνι του Πειραιά βράζει κλπ. εσείς περί άλλα τυρβάζετε. Η ΝΔ θα κάνει τις επιλογές της, θα γλύψει τις πληγές της, και θα προχωρήσει. Αν την αντέξει το σκοινί θα φανεί στο χειροκρότημα. Μάλλον δεν το έχετε καταλάβει πάντως, ίσως και οι ίδιοι θα μου πείτε δεν το πήραν είδηση ακόμα, αλλά το ΠΑΣΟΚ κυβερνά (κυβερνά, τρόπος του λέγειν δηλαδή). Ωραίο το διαδίκτυο, trendy η υπουργός, αλλά για την ταμπακιέρα δεν μιλάει κανείς. Και δυστυχώς, με π...ές δεν βάφονται αυγά.
Το πρόβλημα δεν είναι τα εσωκομματικά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά τα πεπραγμένα της κυβέρνησης. Γι αυτά δεν θα πείτε κάτι; Έτσι τουλάχιστον για να κρατάτε τα προσχήματα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχεις δίκιο. Εγώ βλέπω οτι οι διαχειριστές κάνουν κριτικη σε όλους. Άλλο τι γράφουν οι σχολιαστες, που έχουν δικαίωμα να γράφουν ό,τι θέλουν. Και οι διαχειριστές όμως έχουν τις απόψεις τους, δεν πρέπει να τις έχουν?

Ανώνυμος είπε...

Διάβασε το πιο πάνω και το πιο κάτω σχόλιο να δεις πως έχω δίκιο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ) ΤΗΣ ΝΔ ΑΓΝΟΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ. ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΝΤΟΡΙΔΗ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΙΚΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΠΕΛΛΟ. ΣΙΓΟΥΡΑΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ