Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ


παλιές φωτογραφίες της Νάξου
όπως αυτές δημοσιεύτηκαν στο ημερολόγιο
του NAXOS TOURS για το 2009

δείτε περισσότερες ΕΔΩ


από το εξαιρετικό blog: “ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ”

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο φονιάς του Photoshop;
Ο γκομπλερ ο πασοκεμον;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ συμφωνώ με τον 13/11 5:10. Ποιος σας είπε ότι χρειάζεται να διαβάζεις Α-νάξιο; Δε χρειάζεται. Εγώ μπαίνω σε όλα τα blogs από τα οποία αντιγράφει. Απλά καμιά φορά πέφτει το μάτι μου στην πλαϊνή στήλη που τον έχουν άλλα blog και φρίττω. Πού είδατε να καταθέτει ο διαχειριστής άποψη; Το 90% των αναρτήσεων είναι απόψεις άλλων από τις οποίες καμιά φορά παίρνει και αποστάσεις για να το παίξει και πλουραλιστής. Εγώ όσα καλά και να θέλω να δω, ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΩ το ότι ο Διαχειριστής δεν απαντά ΠΟΤΕ σε κριτική που του κάνουν.Πάντα μπαίνει ως ανώνυμος έτσι ώστε αν εκτεθεί, ναμπορεί να αρνηθεί τα πάντα. Αυτή είναι η υπευθυνότητά του. Δεν εκτιμώ ότι αφού του έγραψαν το σχόλιο στις 5:10, μπήκε και άρχισε να επικολλεί από άλλα sites θέματα. Από τις 5:58 έως τις 6:08 ανέβηκαν 3 αναρτήσεις προκειμένου να θάψουν αυτήν εδώ!!!! Και στις 6:09 (Ένα λεπτό μετά την τελευταία ανάρτηση) μπαίνει ένα ανώνυμο σχόλιο (δικό του),με α-σαφή θέση και άποψη. Αν αυτό δε λέγεται αλητεία και ύπουλος φασισμός πώς λέγεται; Αυτά εσύ που ψάχνεις αφορμές να σκέφτεσαι, τα έχεις σκεφτεί ή το σβήνεις το μηχάνημα, μόλις πατάς το x του Internet Explorer;
14 Νοέμβριος 2009 1:12 μμ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ επισκέπτομαι τακτικά αυτό το μπλογκ, όπως και άλλα και μόνο καλά λόγια μπορώ να πω. Δεν σε πιέζει κανείς να το επισκέπτεσαι έστω και ΕΜΜΕΣΑ. Εκτός κι αν είσαι μαζοχιστής. Όσο για τις αναδημοσιεύσεις, θα μου επιτρέψεις να σου πω οτι είσαι τουλάχιστον ανίδεος. Αυτό κάνουν στον ένα ή άλλο βαθμό ΟΛΑ τα μπλογκ, γιατί τα δουλεύουν ερασιτέχνες και όχι επαγγελματίες με πολύ διαθέσιμο χρόνο.
Μετά, δεν αντιγράφει συνήθως από μπλογκ αλλά από δημοσιεύματα του τύπου που εγώ τουλάχιστον αγνοώ ή δεν μπορώ να τα διαβάζω όλα. Κάνει επιλογή με δικά του κριτήρια και αυτό είναι φυσικό.
Οι παρωπίδες βλαπτουν ακόμα και σένα.
Εγώ θεωρώ οτι αυτό εδώ το μπλογκ είναι το καλύτερο των Κυκλάδων και ένα από τα καλύτερα, από όσα ξέρω και είναι πολλά αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Αλητεία και ύπουλος φασισμός...Κάνε κράτει ρε φίλε. Ή βάλε το ονοματάκι σου όταν βρίζεις, να μη σε πουν θρασύδειλο και αντράκι. Τις ζαρτιέρες τις αφήνω για άλλη φορά...

Σωτήρης είπε...

Τι να βάλλει όνομα για να βρίσει ρε α-ναξιε. Εδώ εσύ γράφεις ΑΝΩΝΥΜΑ και ΩΣ άλλος ότι το Blog σου είναι το καλύτερο των Κυκλάδων!
Θεωρώ ότι στο Blog εφόσον δίνεις εσύ το δικαίωμα μπορεί ο καθένας να σχολιάζει ανώνυμα ΑΛΛΑ ο διαχειριστής πρέπει να απαντάει ΕΠΩΝΥΜΑ και ΕΠΙΣΗΜΑ σε ότι θέμα προκύπτει. Αυτά.

Ν-Νάξιος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο Ν-ΝΑΞΙΟΣ.
ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ Ο Ν-ΝΑΞΙΟΣ,ΣΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΝΟΜΑ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ URL ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ E-MAIL ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ. ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο Κ.Α-ΝΑΞΙΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΩΣ Ν-ΝΑΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ E-MAIL ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ (Π.Χ. ΑΝΑΞΙΟΣ,SIRIOS Ή ΠΟΛΙΤΗΣ) KAI ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΕΙ Ή ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΘΕΙ ΩΣ Ν-ΝΑΞΙΟΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Ο Α-ΝΑΞΙΟΣ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ! ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΟ ΟΤΙ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΦΟΣ. ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ INTERNET-ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΥΠΟΤΙΜΑ ΠΟΛΥ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σκοτούρα έχεις για το ποιος είναι ποιος. Αυτό σε ενδιαφέρει? Γιατί διαβάζεις αυτό το μπλογκ αφού το απορρίπτεις? Ξεκίνα από κει για να δεις(αν δεις) ποιο είναι το ψυχολογικό σου πρόβλημα.
(Προσοχή:δεν είμαι διαχειριστής, αλλά αν δεν μπορείς από το ύφος και τα θέματα να ξεχωρίσεις οτι είναι διαφορετικοί, τότε...).

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ, ΑΝΤΕ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΣΟΚΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά εγώ δεν έχω σκοτούρα για το ποιος είναι ποιος. Το μπλογκ το διαβάζω γιατί βάζει και ειδήσεις από τη Νάξο (κι ας είναι μόνο το 50%). Επομένως θεωρώ ότι το blog είναι καλό. Η συμπεριφορά των διαχειριστών όμως είναι πολύ συχνά λίγο περίεργη-ανεξήγητη. Δεν καταλαβαίνω γιατί παθαίνετε αμοκ άμα κάποιος τους κριτικάρει. Εγώ για παράδειγμα έχω παράπονο που οι διαχειριστές δεν έχουν ούτε καν αναφέρει ότι το Αιολικό Πάρκο της Κορώνου ξεκίνησε να δουλεύει. Παλιά έβαζε για την Αργοκοιλιώτισσα για τους σμυριδεργάτες και τους χαιρόμουν ρε παιδί μου. Τώρα μου βάζει για το ηφαίστειο της Σαντορίνης χωρίς να έχει εξαντλήσει τα θέματα της Νάξου. ΓΙΑΤΙ; Επίσης μου φαίνεται περίεργο που όχι απλώς ο/οι διαχειριστής/ες δεν απαντά/ουν. Μου φαίνεται περίεργο ότι πάντα βρίσκεται κάποιος ανώνυμος αναγνώστης να τους υπερασπιστεί. Πρώτη φορά βλέπω τόσο φανατισμένο κοινό. Και οι εκδοχές είναι δύο: Είτε έχει δίκιο ο Σωτήρης στις 15 Νοέμβριος 2009 12:29 πμ, είτε το αναγνωστικό κοινό είναι τόσο φανατισμένο υπερ που έχει βάλει παρωπίδες σαν τον σχολιαστή στις 14 Νοέμβριος 2009 6:28 μμ, ο οποίος δεν λέει έχει δει καλύτερο blog στη ζωή του και συμπληρώνει μόνος του ότι ξέρει πολλά blog. Αν ισχύει το δεύτερο, σημαίνει πως το κοινό του Α-νάξιου είναι πολύ υποβαθμισμένο, εξού και ο φανατισμός. Με λίγα λόγια το blog (ειδικά μετά τις 4 Οκτώβρη) έχει χαλάσει, μιλά λιγότερο για τη Νάξο από ότι παλιά και οι διαχειριστές δε φέρονται σωστά. Κακό είναι να τα επισημαίνει κανείς για να διορθωθούν; Γιατί θίγεστε;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί στις 4 Οκτώβρη βγήκε το κόμμα τους, γι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Διαχειριστά
Ομολογουμένως πολύ καλαί αι φωτογραφίαι που δημοσιεύετε. Εις τους παλαιοτέρους επαναφέρουν εις τον νούν την χώραν που γνωρίσαμεν και αγαπήσαμεν. Επιτρέψατέ μου μία σύστασην. Θα ήτο χρήσιμον να αντιπαραθέσετε δύο απόψεις της χώρας απο την παραλίαν προς το κάστρον, αριστερά όπως βλέπωμεν από τον ανδριάντα του μακεδονομάχου Πραντούνα. Μία παλαιοτέραν και μίαν σύγχρονον ώστε να δύναται ο νέος να εκτιμήσει δεόντως την ανιδιοτελήν αισθητικήν παρέμβασην-προσφοράν του τέως δημάρχου κου Κόκοτα εις τον τόπον δια της ανεγέρσεως πολυορόφου οικοδομής ακριβώς έξωθεν του κάστρου. Εσείς που κόπτεστε δια την νομιμότηταν και την διατήρησην του χρώματος και της αρχιτεκτονικής μας κληρονομίας, είμαι βέβαιος πως θα συμφωνήσετε. Εν αναμονή λοιπόν.
Διατελώ
W