Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Όταν χτυπούν οι νταβατζήδες…








σημαίνει πως κάτι γίνεται…

Με τη γνωστή και ως ένα βαθμό αποτελεσματική, μέθοδο της σκανδαλολογίας, οι εφημερίδες ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ VETO προσπαθούν, όπως φαίνεται, να διασφαλίσουν όρους διαπραγμάτευσης και συναλλαγής με τη νέα κυβέρνηση, ή να εξοφλήσουν γραμμάτια του παρελθόντος;

Είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα μείνουν μόνο σ αυτά. Στο μέλλον θα φανεί η αλήθεια ή η σκοπιμότητα και προς το παρόν για λόγους ενημέρωσης παραπέμπουμε στις δηλώσεις των θιγομένων.


Εδώ η απάντηση του Βενιζέλου

Εδώ η απάντηση της κας Σιούτη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας.
Όταν ο τύπος επιτίθεται στον αντίπαλό σας, την ΝΔ εν προκειμένω, κάνει την δουλειά του και εκπληρώνει την αποστολή του προσφέροντας ενημέρωση και αποκαλύπτοντας την σαπίλα. Όταν όμως οι εφημερίδες επιτίθενται στους "δικούς σας", το ΠΑΣΟΚ σε αυτή την περίπτωση, τότε αυτομάτως μεταμορφώνονται σε "νταβατζήδες", και "προσπαθούν, όπως φαίνεται, να διασφαλίσουν όρους διαπραγμάτευσης και συναλλαγής με τη νέα κυβέρνηση, ή να εξοφλήσουν γραμμάτια του παρελθόντος;"
Κύριε Διαχειριστά. Πρόκειται για μία ακόμα ένδειξη της σύγχυσης που λέγαμε.

Ανώνυμος είπε...

Βιάστηκες πολύ κ. διαχειριστή και θα εκτεθείς.
Σαν Γαλατσιώτης όφειλες να ξέρεις το βίο την πολιτεία και το ρόλο της κ. Σιούτη.
Δεν είναι καθόλου τυχαία, και πολύ κακώς την προσέλαβε ο ΓΑΠ. Όπου συμφέρον και καταπάτηση είναι από πίσω. Προσωπικά θέλω να την παραιτήσει ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ο ΓΑΠ διότι αν φύγει από μόνη της για να διευκολύνει δήθεν την κατάσταση, θα είναι μια πολιτική ήττα του ΓΑΠ την οποία δεν επιθυμώ.
Όσοι πίστεψαν σε ορισμένα πράγματα και διατηρούν ακόμα άσβεστη την ελπίδα, περιμένουν γρήγορη πολιτική αντίδραση.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΤΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥ ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

“Ανεξάρτητα από τους λόγους επίθεσης του εθνικού νταβατζή, κατά τη ταπεινή μας γνώμη η κυρία Σιούτη…μάλλον δεν κολλάει και πολύ ..με την πολιτική και τη φιλοσοφία του Γιώργου”
Από το FREE ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε κι αυτό:

http://pasokgalatsi.wordpress.com/2009/11/07/h-%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B7-%CE%AD%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B6%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%8D/

Ανώνυμος είπε...

Νταβατζήδες: λέξη που εισήγαγε ο Καραμανλής ο Β΄, άσχετα αν τους τάδωσε όλα με το Ρουσόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

KAΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ Ο ΝΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΙΟΥΤΗ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΒΑΒΑ ΠΑΣΟΜΟΥΤΡΑ